Acest site foloseste cookie-uri. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in dispozitivul dumneavoastra.

Introducere » Picturi moderne » Imagine SAIYAN: Războinic al puterii | Pânză italiană


Imagine SAIYAN: Războinic al puterii | Pânză italiană

Rebels and Heroes

 


0x
Numar produs: XOBWSFM004E1
1. Selectează dimensiunile 1
Prețul nostru fără TVA : 226,05 Lei
Prețul nostru cu TVA (19 %):
269,00 Lei

în coş:
   

Rebeli și eroi: povești de curaj pe ecranul italian

Colecția Rebels and Heroes aduce povestea luptei dintre lumină și întuneric pe pânza italiană ARTMIE. Ea descrie personaje iconice care se clatină pe marginea dintre eroism și rebeliune. Aceste tablouri nu sunt doar decorațiuni de perete - ele sunt o expresie a forței, determinării și individualității.

Date interesante din filme.

Fiecare erou sau rebel are o poveste, care este ascunsă și în detaliile filmelor din care provin. Iată câteva fapte interesante despre personajele din colecția Rebeli și Eroi:

Batman - Costumul lui Batman din trilogia The Dark Knight a fost atât de avansat încât Christian Bale a fost primul actor care și-a putut mișca liber capul în costum. Anterior, costumul lui Batman era creat în așa fel încât actorii trebuiau să își rotească întregul corp.

Superman - Christopher Reeve, cunoscut ca emblematicul Superman, nu numai că a personificat personajul, dar a devenit și un simbol al curajului după ce a rămas paralizat în urma unui accident. Lupta sa spirituală a inspirat milioane de oameni din întreaga lume.

Thanos - Știați că Josh Brolin, care l-a portretizat pe Thanos, și-a înregistrat scenele folosind tehnologia "motion capture"? Expresiile lui Thanos sunt, prin urmare, o copie exactă a lui Brolin, ceea ce contribuie la autenticitatea personajului.

Hellboy - Personajul Hellboy a fost creat de Mike Mignola, care a dorit să creeze ceva între un diavol și un erou. Hellboy este cunoscut pentru simțul său sarcastic al umorului, ceea ce îl face un erou unic.

Cum facem imagini? Ne pasă de fiecare detaliu.

Culori îndrăznețe și pânză italiană

Fiecare tablou din această colecție este creat pe pânză italiană ARTMIE, care garantează nu numai calitatea, ci și un aspect elegant. Culorile sunt vibrante, durabile și, fie că sunt nuanțe stinse sau dinamice, ele conferă personajelor personalitatea lor unică. Datorită acestor elemente, imaginea are o strălucire subtilă și un efect vizual mai profund.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

YTYwOGYxMG